Praėjusių krepšinio sezonų naudingiausi krepšininkai
Donatas Zavackas - naudingiausias (2007-2008) reguliaraus LKL sezono žaidėjas.
Tą sezoną atstovaudamas Šiaulių komandai 203 cm ūgio puolėjas per rungtynėse praleistas vidutiniškai 30 minučių rinkdavo 17,8 taško, atkovodavo 6,8 kamuolio ir atlikdavo 2,8 rezultatyvaus perdavimo. Jo naudingumo koeficientas 19,8.
As tai tiesiog turiu gertuve 1l telpa ir man pilnai uztenka geriu pries pat trenke kelis gurksnius,per pacia trenke taip pat kelis o po trenkes tiek kiek noriu,mineralinio nepripazystu,nes tik pompa man nuo jo buna #11
Alaus.nu o jei laimim, tai lituanikos ;D O šiaip tai kažkokia beprasmė tema. Ką geriat.Kokį mineralinį..čia tuoj prasidės temos. kokias kojines dėvit.Kokius triūsikus apsimaunat prieš varžybas ir pan..ž
MartizZ parašė:
Alaus.nu o jei laimim, tai lituanikos ;D O šiaip tai kažkokia beprasmė tema. Ką geriat.Kokį mineralinį..čia tuoj prasidės temos. kokias kojines dėvit.Kokius triūsikus apsimaunat prieš varžybas ir pan..ž
Prasminga tema.Patarimas butu ir kitiem naujokam Ka gerti geriau. Taip,kad suklydai si kart.
Parašyta 23-05-2009 15:11
Bet kodėl, Dariau, tu visad taip beprasmiškai atkeli savo temą, naujokui prireiks - susiras, nors manau, kad dauguma Tavo minimų naujokų "žino ką gerti yra geriau".
"Brothers of Ball"
"Gyvenimas ilgas, jeigu jis turtingas. Matuokime jį poelgiais, o ne laiku." Seneka
O man atrodo, jog nesuklydau. Gi perki mineralinį.Ten reklamų pilną, kad tą ar aną gert. ir pats treneris pataria kokius pirkt. Kad nepergert, nes sunku bėgiot bus ir pan. Dar juokingiausia, kai parašo kiek litrų nusiperka ;D ai whatever.diskutuokit šia tema jeigu įdomu ;D
MartisZAL parašė:
Kas tau cia juokingo? Nu parasiau, kad tiek ir tiek nesuosi. Nepatinka nerasyk!
vavavyva ;D ko tu čia isterikuoji. Neškisnors ir kibirą. betjuokingai atrodo: Į varžybas nešuos 2l vandens. Per varžybas išvis tegalima burną ten praskalaut, 100gr atsigert ir vsio.