Pries varzybas po varzybu
arba
Pries treniruotes po treniruociu.
Parasykite ka geriate.
As nesuosi i treniruotes gerti vandeni paprasta filtruota.
Pries varzybas/treniruotes isgeriu po gurksni.
Po varzybu/treniruociu visa buteliuku isgeriu ;DD
As tai geriu ta "Rasa Active Life" Pries treniruotes negeriu. Po treniruotes geriu tiek kiek esu nusekes jei labai nusekes tada visa buteliuka jei nelabai nusekes tai puse ir t.t. Na pats supranti Never Back Down!
As kaikada pasidarau energetini gerima is citrinu sulciu ir gliukozes.. ir skanu ir jegu pilna Ask me to play. I'll play. Ask me to shoot. I'll shoot. Ask me to pass. I'll pass. Ask me to steal, block out, sacrifice, lead, dominate. ANYTHING. But it's not what you ask of me. It's what I ask of myself. #13
skore parašė:
jum užtenka buteliukų? man tai cielo butelio neužtenka.
Nu man uztenka.Jeigu tu nesiesi maza buteliuka tai logiskai pamascius aisku mazai butu.
As nusiperkes "KUBUS WATER" Buteliuka.Labai patogu ir seip daug telpa vandens.Pilnai uztenka man jo
Parašyta 16-05-2009 23:01
pries ir per treniruotes vandeny arba mineraliny o po varzybu ar trefkiu salto aliucio bontele... ziaurei atpalaiduoja. aisq ne nevisada bet retkarciais...
Praėjusių krepšinio sezonų naudingiausi krepšininkai
Kobe Bryant - naudingiausias (2007-2008) reguliaraus NBA sezono žaidėjas. Tai pirmasis jo naudingiausio žaidėjo titulas per 12 metų trunkančią karjerą NBA.
Reguliariajame sezone K. Bryantas vidutiniškai pelnė po 28,3 taško, po krepšiais atkovojo po 6,3 kamuolio, atliko po 5,4 rezultatyvaus perdavimo ir padėjo Lakers klubui iškovoti 57 pergales iš 82-jų bei laimėti Vakarų konferencijos titulą.
30 metų 198 cm ūgio krepšininkas jau keturis kartus buvo išrinktas į pirmąjį NBA simbolinį sezono penketą ir tris kartus yra tapęs NBA čempionu.