Pedos susilauzymas - kaina: sportininko karjera.
Taip buvo Aleksandrui Sizonenkai. Bet pasakysiu kas nezino(ne y tema) kol zaide kase jis visalaik augo(buvo virs 220cm) Jam dabar 49-eri ir vis tebeauga ~2m 40-50cmHarder, Better, Faster, Stronger
TukasW parašė:
Pedos susilauzymas - kaina: sportininko karjera.
Taip buvo Aleksandrui Sizonenkai. Bet pasakysiu kas nezino(ne y tema) kol zaide kase jis visalaik augo(buvo virs 220cm) Jam dabar 49-eri ir vis tebeauga ~2m 40-50cm
bl cia geras galit paskaityt apie ji http://www.ve.lt/?data=2004-07-16&rub=1065924811&id=1089907100
Zinau ka tai reiskia. Kai susirgau diabetu (Cukralige) daktare buvo blogos nuotaikos ar seip... neleido daryt fizinio kruvio net 1 metus ! labai sunku buvo susitvardyt.
Man beveik buvo stubura isvarza , bet pajutes skausmus uzsirasiau pas daktare padariau reabilitacija kelis men ir viskas dabar gerai bet kas metus turesiu daryt reabilitacija nes gali neatsinaujint beto sake , kad jai buciau veliau butu isvarza
Kelio raištis kai plyšęs buvo man atrodo tris mėnesius koja gipse prabuvo, o poto į ligoninę rebilitacijos man atrodo apie 4 gal mėn ėjau. Po traumų jau nebe toks buvau vikrus, greitas...
Praėjusių krepšinio sezonų naudingiausi krepšininkai
Juanas Carlosas Navarro - naudingiausias (2008-2009) reguliaraus Eurolygos sezono žaidėjas. Regal FC Barcelona klubo, 28-erių metų 191 cm ūgio atakuojantis gynėjas, 2008-2009 Eurolygos sezone per rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 14,8 taško bei atlikdavo po 3,6 rezultatyvaus perdavimo.
Kartu su Ispanijos krepšininku į pirmąjį turnyro simbolinį penketuką išrinkti Sienos Montepaschi (Italija) ekipos gynėjas amerikietis Terrelas McIntyre'as, rezultatyviausias Eurolygos žaidėjas serbas Igoris Rakočevičius (Vitorijos TAU Ceramica, Ispanija), graikas Ioannis Bourousis (Pirėjo Olympiakos, Graikija) bei juodkalnietis Nikola Pekovičius (Atėnų Panathinaikos, Graikija).